Recensies van Enjoy Sports and Food

Op deze pagina staan de recensies die zowel over Enjoys Sports and Food, de Bootcamp kinderfeestjes, de Bootcamp workshops, de overige diensten als over Claudia den Tuinder zijn geschreven.
Heb je ook gebruik gemaakt van 1 van de diensten die Enjoy Sports and Food aanbiedt in de regio Hellevoetsluis Zuid-Holland en wil je daar een recensie over schrijven?
Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina en dan komt jouw recensie zo spoedig mogelijk op deze pagina te staan.
Alvast bedankt!

9 Reactie's
 • Jessica van Pelt
  Geplaatst op 15:20h, 19 september Beantwoorden

  Hele leuke gevarieerde lessen!! Ik ben nu ongeveer 2 maanden bezig met small group training en merk aan mijn lijf dat ik sterker ben en meer energie heb! Claudia geeft goede feedback over je houding tijdens de workout, zodat je het meeste uit de oefeningen haalt. Ook als ik vragen heb mbt. voeding staat ze mij bij! Ik ben erg tevreden en blij met deze manier van sporten!! Claudia krijgt van mij een dikke 10!

 • Annet
  Geplaatst op 15:55h, 19 september Beantwoorden

  Claudia is een super trainer met mega veel ervaring met kids! Ze is heel betrokken en weet de kids fantastisch uit te dagen op eigen niveau! Aanrader!

 • Gina
  Geplaatst op 17:14h, 19 september Beantwoorden

  Recentie vanuit Lets Go Sport

  Wij werken graag samen met Claudia ze is een goede en ervaren docent die weet van aanpakken, een groep weet te motiveren en zeker ook de lessen zo aan te passen dat iedereen mee kan en wil doen.

  Onlangs een kids bootcamp in samenwerking georganiseerd en was oprecht onder de indruk hoe deze dame 16 kinderen van begin tot het eind weet te boeien met een bootcamp for Kids.

  Kortom een topper en een aanwinst in Hellevoetsluis.

  Keep up the good work 🙂

 • Eugenie
  Geplaatst op 19:00h, 19 september Beantwoorden

  Ik wilde graag gaan sporten maar ben geen sportschool type. In juni eens een proefles FloatFit genomen, en was gelijk verkocht!
  De combinatie van balans en de oefeningen zorgt ervoor dat je een geweldige Workout krijg. Het enthousiasme van Claudia werkt ook enorm aanstekelijk! Maand geleden small group training hier aan toegevoegd. Heerlijk om buiten te sporten, kleine groepjes, goede begeleiding, en ondanks de soms pittige oefeningen altijd gezellig! Claudia stimuleert enorm, denkt met je mee, en is flexibel ingesteld.
  Zelf heb ik een all in abonnement, zo kan ik elke dag genieten van FloatFit of smallgroup!! Zeker een aanrader!!

 • Josephine
  Geplaatst op 06:51h, 20 september Beantwoorden

  Sinds een aantal maanden ben ik gestart met de small group training. Na een uitvoerige intake, waarin we doelen hebben geformuleerd en ik voedingsadvies heb gekregen zijn we gaan trainen. Heerlijk om dit buiten te doen in de natuur en altijd gezellig met het kleine groepje waarmee we trainen. Claudia kan mij goed advies geven en pusht me om door te gaan als ik het lastig vind. Ze weet precies welke oefeningen ik wel en niet moet doen i.v.m. mijn bekkenproblemen en helpt mij fitter en gezonder te worden.
  Ik ben erg te spreken over de training en begeleiding van Claudia en kan het iedereen aanraden. Ook als deze stap nemen vanwege fysieke klachten misschien lastig is, Claudia weet goed hoe ze je toch kan begeleiden, zonder dat je je lichaam overvraagd.

 • Marloes Leijstra
  Geplaatst op 18:21h, 15 april Beantwoorden

  Claudia heeft het kinderfeestje voor Cato (7) en haar 6 vriendinnetjes verzorgd. Vanaf het eerste moment had ze hun volle aandacht en hebben de meiden hele leuke spellen gedaan. Anderhalf uur en al die tijd vonden de meiden het superleuk, ze hebben zich behoorlijk uitgesloofd. Claudia kon goed met ze levellen, je ziet dat ze veel ervaring heeft met kinderen. Cato en haar vriendinnen hadden een heerlijke middag in de buitenlucht met veel beweging! En dat ze een geheim wachtwoord moesten bewaren was superspannend!

 • Joanca
  Geplaatst op 20:24h, 15 april Beantwoorden

  Claudia heeft een erg leuke Ninja Bootcamp verzorgd voor mijn zoon (7) en zijn vriendjes. Claudia wist de 12 kinderen vanaf het begin tot het eind te boeien in het Ninja verhaal en ze allemaal actief laten meedoen met de bootcamp. Waar dat nodig was gaf ze ook individuele aandacht. Het was duidelijk dat ze affiniteit heeft met een groep (uitgelaten) kinderen. Claudia, nogmaals heel erg bedankt. Mede namens jou hebben de jongens een top middag gehad!

 • ClaudiaDenTuinder
  Geplaatst op 18:28h, 05 juni Beantwoorden

  Vandaag is Claudia bij ons geweest om een leger Bootcamp te geven op het kinderfeesten van onze zoon van 8 jaar.
  Omdat het nogal een pittig clubje bij elkaar was, was ik van te voren best wel huiverig hoe het uit zou gaan pakken.
  Maar ze hingen gelijk aan haar lippen, en zaten direct in het spel.
  Kortom een super geslaagd kinderfeestje en zeker voor herhaling vatbaar.
  Wil je een leuk sportief feestje dan is dit zeker een aanrader.
  Mariska
  ( Spijkenisse)

 • Margriet
  Geplaatst op 21:53h, 11 juli Beantwoorden

  De geheim agent bootcamp was een groot succes op het feestje van mijn zoon gisteren. De jongens vonden het super leuk, ondanks alle regen die er viel. Het mocht de pret niet drukken.
  In totaal waren er 11 jongens in de leeftijd van 5/6 jaar. Claudia nam ze heel soepeltjes mee in de missie. Echt knap gedaan! En de jongens hebben het er nog over!
  Zeker voor herhaling vatbaar. Als de jongste 6 wordt gaan we dit weer boeken!

Geef een reactie

Call Now Button