Wie ben ik?

Ik ben Claudia den Tuinder, leerkracht, vakleerkracht bewegingsonderwijs en moeder van 3 kinderen.

Daarnaast ben ik eigenaar van Enjoy Sports and Food. Ik geef personal training aan volwassenen en kinderen en verzorg bootcamps, small group trainingen en naschoolse activiteiten.

De meeste bootcamps en workshops verzorg ik voor Bootcamp4kids. In februari 2016 gaf ik mijn eerste bootcamp kinderfeestje en inmiddels ben ik licentiehouder geworden bij Bootcamp4kids en heb ik ongeveer 200 feestjes en workshops gegeven. Daarnaast verzorgde ik regelmatig workouts voor Mom in Balance gedurende 2,5 jaar en ben ik een jaar de eigenaar van FloatFit Hellevoetsluis geweest. Na dit jaar zijn we echter verhuisd van Zuid Holland naar Drenthe en heb ik Floatfit verkocht. In de toekomst wil ik dit misschien wel weer ergens anders opnieuw opbouwen.

Ik heb een grote passie voor voeding en sport en ben hier dan ook dagelijks mee bezig. Ik ben een echte doener. Ik houd van resultaat, maar ook van de weg daar naar toe. Als ik ergens voor ga dan geef ik alles. Dit verwacht ik ook van de ander. Door mijn diploma`s en certificaten ben ik als personal trainer, bootcamp instructeur en floatfit instructeur breed inzetbaar. Mede door mijn achtergrond als leerkracht basisonderwijs en (vak)leerkracht bewegingsonderwijs.

 

Wil je meer informatie of meteen aan de slag?

 

Stuur dan een mail naar pt.claudia@hotmail.com of neem contact op via de contactpagina om te zien wat jij voor mogelijkheden hebt.
Samen gezond, daar werk ik graag aan mee!

Wil je meer informatie over Personal Training, Bootcamps, Bootcamp kinderfeestjes, Bootcamp Workshops, Small Group training, Floatfit, Naschoolse activiteiten of Claudia Den Tuinder?

Call Now Button