Personal Training, Floatfit & Small Group Training

Personal Training - Enjoy Sports and Food cirkel

Personal Training voor Volwassenen

Wil je heel graag gaan hardlopen? Of afvallen m.b.v. sport?
Een keer in je leven een sprinttriatlon gedaan hebben of gewoon lekker sporten zonder dat je naar de sportschool hoeft?
Dit kan allemaal door Enjoy Sports and Food in de regio Hellevoetsluis Zuid-Holland!

Een personal trainer kan je helpen om dit doel te bereiken.
Samen kijken we naar de mogelijkheden en gaan we aan de slag.
Bij personal training krijg je maatwerk en gaan we voor resultaat!

(Ook geschikt voor zwangere vrouwen.)

Prijzen: Je betaalt een euro per minuut excl BTW. Dus €30,- voor 30 minuten (excl.BTW) en €60,- voor 60 minuten (excl.BTW)

Floatfit bij Enjoy Sports and Food cirkel

FloatFit & FloatFit kinderfeestjes

 

FloatFit is een nieuwe tak van sport in het zwembad. Bij FloatFit lig je niet in het water, maar sta je op een met lucht gevulde mat op het water. De opblaasbare matten – AquaBases genaamd – zijn met touwen en elastieken aan elkaar verbonden, zodat ze niet zomaar kunnen wegdrijven.

 

Tijdens een FloatFit training gebruik je spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had! Je bent immers niet alleen bezig om de bewegingen goed uit te voeren, maar moet ook continu je balans zien te houden op de bewegende mat. Dat maakt FloatFit een extra effectieve manier van trainen, waarbij je ook aan je core stability werkt.

 

Voor een FloatFit les heb je onderstaande dingen nodig:

  • een (of meerdere) zwemdipoma(s)
  • een bidon
  • een badpak/bikini/ zwembroek
  • een tanktop en een strakke sportbroek
  • een minimum leeftijd van 5 jaar

 

Lesdagen en tijden:

Maandag Woensdag Vrijdag
10.30-11.00u 9.30-10.00u
19.00-19.30u

19.45-20.15u

20.30-21.00u

19.00-19.30u

19.45-20.15u

20.30-21.00u

19.00-19.30u

19.45-20.15u

20.30-21.00u

 

Prijzen: € 7,50 voor een losse les voor een kind en €12,50 voor een losse les voor een volwassene.

Indien je wekelijks de lessen wilt volgen kan je kiezen voor een abonnementsvorm of een rittenkaart. Deze lessen zijn dan 10 euro per keer. Een proefles kost 5 euro.

 

Wil je graag een keer een les bijwonen in de regio Hellevoetsluis Zuid-Holland? Download dan de app “pay n plan” en vind mij onder de naam “Enjoy Sports and Food”, stuur een berichtje via de app of vul het contactformulier in.

 

FloatFit for kids kinderfeestje

 

Naast de reguliere FloatFit lessen kan er ook een FloatFit for kids feestje geboekt worden op zaterdag- of zondagmiddag of in de schoolvakanties. De kinderen maken dan kennis met FloatFit, maar doen daarnaast ook leuke spelletjes in en rondom het zwembad. Tot slot mogen ze vrij zwemmen en kan er ook gekozen worden om te zwemmen met een zeemeerminstaart.  Er kan gekozen worden voor een feestje van 1 uur of een feestje van 1,5 uur met een maximum van 10 kinderen. Naast het zwembad ligt een restaurant. Hierdoor kunnen er ook totaalpakketten aangeboden worden voor een Floatfit for kids feestje inclusief taart en cadeautje of een Floatfit for kids feestje inclusief cadeautje en pannenkoek of patat. Stuur een mail naar pt.claudia@hotmail.com of een appje naar 0650227305 voor meer informatie.

 

 

Small Group Bootcamp training bij Enjoy Sports and Food

Small Group trainingen

 

Ben je veel liever buiten dan in de sportschool? Geniet je van de natuur, de buitenlucht en de ruimte, maar wil je wel werken aan je body? Dan is small group training wat voor jou. Bij small group training maken we gebruik van onze omgeving en ons eigen lichaam. Hierbij kan je denken aan push-ups, squats, lunges, core, trappen, bankjes, cardio, samenwerken enz. De workouts duren een uur en zijn zeer effectief. Deze workouts zijn ook geschikt voor mensen die graag personal training willen, maar niet de kosten van een personal trainer. Bij small group training ga je aan de slag in een groep van maximaal 8 personen. Je krijgt dan maximale aandacht, maar bespaart bijna de helft van de kosten.

 

Prijzen: Je betaalt 40 euro per maand om 1 keer per week mee te kunnen trainen en 50 euro per maand om onbeperkt mee te kunnen trainen. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een abonnement waarbij je 1x per week mag komen FloatFitten en de rest van de week onbeperkt mag trainen in de small group. Ook dit abonnement kost 50 euro. Op deze manier heb je altijd ” een escape” om naar binnen te gaan als het weer even wat minder zonnig is 😉

 

De small group trainingsdagen zijn op dinsdag-,  donderdag-, en zondagavond van 19 tot 20 uur, op woensdagochtend van 9 tot 10 uur en op vrijdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur in de regio Hellevoetsluis Zuid-Holland. We verzamelen altijd bij Fort Haerlem. ( Tenzij anders is afgesproken.)

 

Wil je een keer een lesje proberen? Plan dan hier je afspraak in.

 

(Voor nog meer gemak kan je de app “Pay n plan”downloaden en zoeken op “Enjoy Sports and Food.)

Wil je meer informatie over Personal Training, Bootcamps, Bootcamp kinderfeestjes, Bootcamp Workshops, Small Group training, Floatfit, Naschoolse activiteiten of Claudia Den Tuinder?

Call Now Button